Кодекс 2.0. «Гаджети для навчання та розвитку учнів» Дебати у 9-В

OcnVh7_zhNQ9 жовтня в нашій школі на класній годині проходили дебати на тему «Перспективи технологій у шкільному навчанні».
Ще до початку класної години, ми провели анкетування з приводу користі і шкоди гаджетів на уроці. Наші думки розійшлися. На дебатах ми обговорювали і намагалися якомога глибше вникнути в суть і необхідність таких проектів. Адже користь девайсів під час уроків дозволяє учневі більше дізнатися про тій чи іншій темі, так як у підручниках написано далеко не все.
Розглядаючи варіанти «за» і «проти» ми зробили висновок що ПК, телефони, прожектори, допомагають нам, учням, в пошуку додаткової інформації під час уроку і вчителям, в проведення уроку більш цікавим і барвистим. Але при цьому не всі учні чесні й відповідальні, тому можуть використовувати смартфони не за призначенням під час уроку.
Так само не на всіх уроках ми можемо використовувати комп’ютери, оскільки не в кожному класі вони є. Тому побажання багатьох учнів-це комп’ютер для кожного з них.
Я б хотіла, що б такі дебати проводилися в школі якомога частіше, адже вони роблять людину краще, розвивають його мислення, здатність робити аргументовані, раціональні висновки.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>