Проек учнів 10 – А “Професії майбутнього”

341916_44460_19-vakansiiНаша команда працювала над проектом «Професії майбутнього», який допоміг нам проаналізувати побажання наших однокласників та учнів паралельного класу відносно обраного напрямку, за яким вони будуть майбутнього року вступати до ВНЗ. Ми з’ясували, що більшість учнів обрали гуманітарний напрямок (34%), на другому місці – технічний (30 %), третьому – математичний (26%), четвертому – хіміко – біологічний (10%).
Також ми проаналізували матеріали, які відображають уподобання випускників нашого ліцею, стосовно вибору своєї майбутньої професії. В цьому нам допомогла наш класний керівник Наркевич Т.А. Ми опрацювали дані за 5 років і з’ясували, що найбільше наші випускники обирають математичний напрямок (30%), на другому місці – технічний (28%), третьому – фізико – математичний (15%), майже однаковий відсоток набрав гуманітарний напрямок (10%) та хіміко – біологічний (9%), на інші напрямки припадає 8%.
Але нас також зацікавило, які професії на сьогодні та найближчого часу будуть затребувані. Розглянути це питання нам допомогли матеріали Інтернету.
Всі результати проекту ми відобразили в своїй презентації. Вважаємо, що нашим однокласникам, а також іншим учням нашого ліцею буде цікаво з нею познайомитися!

Професії майбутнього

Share Button

1 коментар

  1. Алла Ткачук

    Вибір професії є одним з найважливіших виборів, які кожен з нас здійснює у своєму житті.

    Мене дуже зацікавив ваш проект «Професії майбутнього». З матеріалів видно, що ви виконали дуже велику і важливу роботу. Дуже вдалою і корисною виявилась презентація “Професії майбутнього” в якій детально все описано. Ваша команда зібрала матеріали, детально опрацювавши їх випускники зможуть правильно вибрати майбутню професію. Молодці!!!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>