Фестиваль проектів – це цікаво!

Нещодавно, в нашому ліцеї, був проведений фестиваль “Наші проекти”, на якому ми познайомилися з проектами, які робили учні нашого ліцею.

Найбільше мене зацікавив проект “Учнівський блог”, тому що цей проект дозволяє розвивати творчий потенціал учнів, а головне, поповнювати свої знання історичними фактами.

В цілому, мене зацікавили всі проекти. Адже, кожна робота має свою родзинку.

Підводячи підсумки фестивалю, ми отримали домашнє завдання – написати твір “Як я проведу літо”. Для мене це дуже цікаве завдання, з допомогою якого, ми можемо поставити собі мету на це літо.

Хочу висловити величезну подяку Оксані Миколаївні, за те що вона ознайомила нас з чудовими проектами в “Класній школі”, за те, що вона об’єднує багато талановитих учнів!!! Хочу що б всі учасники “Класної школи” продовжували в тому ж дусі, розвивалися, і створювали нові проекти, а також щоб до команди долучалися нові учні (зацікавленість у цьому ми вже почули під час фестивалю). Нам було дуже цікаво спілкуватися!

Учні 5 – Б класу вже окреслили свої плани на літо. Ось, що в них вийшло!

20160530_150554[1]20160530_15070320160530_150631 20160530_150721 20160530_150733 20160530_150801

Share Button

2s коментарів

  1. kalaxtionova

    Проведення фестивалю для учнів став найцікавішим етапом в роботі над проектами. Школярі разом з педагогами мали змогу представити свої напрацювання і проаналізувати досягнення інших. Одразу зрозуміло, що витрачено дуже багато часу і прикладено чимало зусиль. Не зупиняйтеся на досягнутому та поширюйте свій досвід й надалі.

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    Дуже цікавим для мене виявився проведений фестиваль проектів, на якому ви познайомили присутніх з результатами проектів учнів ліцею. До проведення даного фестивалю ви приклали багато зусиль. Особливо мене зацікавив проект “Учнівський блог”. Хочеться дізнатися детальніше про інші ваші проекти. Розвивайтеся, вдосконалюйтеся й надалі.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>