“Класна школа” – це цікаво!

DSCN1601DSCN1596

 

 

DSCN1600DSCN1594

З “Новою Добою” співпрацюємо давно. Цікаві проекти, новизна завжди захоплювали вчителів-новаторів. І коли прочитали про новий проект “Класна школа”  – сумнівів не викликало: треба брати участь! Потрібно було знайти однодDSCN1606умців-вчителів. Першою зголосилась вчитель інформатики Ортинська Любомира Іванівна та вчителі  біології і української мови та літератури: Кіслічак Олена Євгенівна та Кулина Леся Миронівна. Команда є. Потрібно  була згода директора. Ми знали, що Білинський Ярослав Богданович завжди підтримує нові починання, і сам активно включається  у роботу. Так було і цього разу.

  Наступним кроком було інформування вчителів про зміст і завдання проекту та доведення інформації до учнів школи.

  Вчителів, які зацікавились “Класною школою”, виявилось чимало. Обговорили питання використання ІКТ на сьогоднішній день, визначили основні цілі школи та спланували свою роботу в проекті.

  А дальше – слово за учнями. Адже потрібно провести класні дебати та підготувати пропозиції до Кодексу школи.

Чи співпадуть думки вчителів та учнів щодо розумного використання мобільних пристроїв, комп’ютерів, щодо бачення, якою має бути школа в майбутньому. Думаю, що ні. Але кожен учасник проекту, безумовно, скаже:”Класна школа” – це школа, в якій цікаво, в яку хочеться йти, в якій хочеться навчатись.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>