ZZotSbuOxgI

РАДІСНІ МИТІ КАНІКУЛ… ПРОГРАМА “КАКТУС” (АНДРІЯНА ІЛЬКІВ)

“CACTUS” (Community Action Ukrainian Style) – Міжнародна англомовна програма, яка мотивує молодь України займатися громадською активністю і робити позитивні зміни в її спільнотах. Іра Рудько – один з директорів Кактусу на даний час, які з чудовою командою стаферів (англ. staff – персонал) зробили 10 днів форуму по-справжньому незабутніми. Щодня нас готували до майбутнього здійснення задуманого суспільного проекту( в нашому з Ірою Тяско випадку – реставрація кінотеатру в Заліщиках). Прекрасні наставники з України та волонтери Корпусу Миру подавали всю необхідну інформацію в надзвичайно цікаві способи.

sltbgX_dVcQ NTZaif0G2Qc 0h3EqvC6eDQ 12YJtGLW3Mo
Пізнавальні й неймовірно веселі факультативи дали нам чудову можливість розвивати себе й свої таланти (головне – на практиці) або, навпаки, постійно відкривати в собі нові дивовижні сторони. Я ходила на акторську майстерність і кіновиробництво, Іра – на публічні виступи й африканську культуру.
Крім цього, одними з найяскравіших спогадів були такі розважальні заходи як вечір джазу, Фієста паті, пікнік на березі тернопільського озера, вечір фільмів і т.д. Дивовижні люди Кактусу’16 зробили ці події по-справжньому надзвичайними.
Неможливо не згадати ті зворушливі вечори, коли реальні історії людей доводили і учасників, і стаферів до сліз, коли ми почали дивитися по-іншому на примітивні речі. Неймовірно пізнавальні й нешаблонні лекції про вічні проблеми нашого суспільства(наприклад, невміння поводитися з ВІЛ-інфікованими людьми чи людьми з обмеженими фізичними можливостями) змусили, напевно, кожного на Форумі задуматись або навіть змінити погляди на світ.
Кактус – дивовижна можливість втілити свій проект в життя, вдосконалити себе у вмінні спілкуватися в великому колі людей різних віку/можливостей/кольору шкіри/релігії/орієнтації, працювати в команді, покращити свої навички оригінально мислити й чітко висловлювати думку, стати більш відкритою людиною, індивідуалом, завести приємні знайомства, подружитися з багатьма чудовими людьми і, звісно, вдосконалити свою англійську мову.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>