З відданістю Україні в серці

З кожним днем інтерес наших співвітчизників до історії України зростає. Знання свого родоводу, історичних та культурних надбань предків необхідне для піднесення національної гідності та виховання патріотизму підростаючого покоління. Тому серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальними виступають національно-патріотичне, громадське виховання,що відповідають як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладають підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистісного розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

З метою вшанування  мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, у нашій школі було проведено виховний захід  «З відданістю Україні в серці», на який були запрошені учасники АТО, наші місцеві герої.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Глядачі активно підтримували виконавців музичних номерів. Білітюк Софія (9-Б кл.), Кричко Анна (11-Б кл.), учні 7 класу – ці виконавці дійсно зворушили своїм співом всіх присутніх у залі. Педагог-організатор Косминя Іванна Іванівна показала презентацію “Наші земляки -учасники АТО”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ставлення людини до  своєї країни уособлюється у таких поняттях, як «Вітчизна», «Батьківщина», а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність боронити її ціною власного життя. Виховуючи в школі юних патріотів, ми будуємо майбутнє України!

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>