Ми за енергозбереження!

У 2014 році в рамках Проекту Європейського Союзу «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Волинській області була оголошена ІІІ фаза участі територіальних громад у Всеукраїнському конкурсі заявок на фінансування інвестиційних проектів. Учасником Проекту за Програмою Організації Об’єднаних Націй стала і Дубечненська сільська рада. Була створена організація громади с.Дубечне «Центр соціальної взаємодії «Громада». Ми працюємо над реалізацією мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Дубечне (капітальний ремонт)», тобто у нашій школі будуть встановлені енергозберігаючі вікна.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

І ось 2 грудня 2015 р.  у школу була доставлена перша партія віконних конструкцій, які й встановили на протязі кількох днів. Звичайно, це лише початок роботи, та варто сказати, що початок багатообіцяючий. Ми дуже раді, що наша школа буде ще теплішою і привабливішою!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>