СХІД І ЗАХІД – ЄДИНІ!!!

DSC00477

Уже більше року учні Городоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів підтримують дружні зв’язки і тісно співпрацюють зі школою-партнером №9 з міста Мирноград Донецької області. Склалась зокрема плідна взаємодія з партнерами щодо організації роботи Школи сприяння здоров’я. Стало доброю традицією обмінюватися святковими вітальними листівками між класами, як  це було й на нещодавні Новорічні та Різдвяні свята.

До Дня Соборності України Городоцькі школярі під керівництвом І.В.Івасенко взяли участь у віртуальному інтернет-мості з Мирноградськими ровесниками. Створили сприятливі умови для скап-трансляції вчитель інформатики О.В.Коваленко та заступник директора з виховної роботи Г.С.Гульчук.

Старшокласники поділилися знаннями про події, що відбувалися на рідній землі в 1917-1921 роках, взяли участь в історичній вікторині, яку підготував вчитель історії Мирноградської ЗОШ. Наче дві краплини великої ріки, об’єдналися учні для того, щоб пригадати сторінки історичної боротьби українського народу за свою незалежність.

Директор Мирноградської ЗОШ №9 Г.О.Батир разом з колегою з Городоцької школи у скайп-режимі привітали педагогічні та учнівські колективи зі святом. Вони висловили упевненість, що наша сила – в єдності. Головне – не втрачати віри в те,  що Схід і Захід – єдині, і молодь докладе всіх зусиль, аби тільки наша Україна була цілісною, незалежною та могутньою державою.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>