Засідання педагогічної ради

30 березня у НВК проходила педрада «Реалізація моделі шкільної системи підготовки вчителів до інноваційної діяльності з використанням ІКТ». Розглянуто актуальну проблему доцільності використання та шляхи продуктивного застосування інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховний процес школи, обгрунтовано переваги та недоліки застосування ІКТ, презентовано досвід роботи педагогів школи з апробації оптимальних шляхів застосування комп’ютерних технологій з метою створення єдиного інформаційного освітнього простору закладу. Практично всі вчителі НВК використовують комп’ютерні технології чи то під час підготовки до уроків, чи то під час їх проведення.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Робота вчителів у групах дозволила означити коло проблем, з якими стикаються педагоги на шляху підвищення ефективності використання ІКТ, та у процесі круглого столу винайдені напрямки розвязання цих проблем.

Share Button

1 коментар

  1. Justyna

    Отлично, что учителя используюм ИКТ и знают их достоинетва и недостатки, и используют опыт других школ.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>