Марафон «Біжу заради здоров’я дітей»

1Сьомого квітня в НВК пройшла тематична лінійка «Врятуємо життя дітей» та  благодійний марафон «Біжу заради здоров’я дітей». Всі, учні, батьки і вчителі, прийшли в спортивній формі з порядковими номерами. Номери було розподілено по класах організаторами заходу, а виготовили їх самі школярі. У підготовці лінійки брали участь ліцеїсти – випускники Ганна Кущенко, Діана Ізотова, Анастасія Кралєва і Наталія Щербатова, які розповіли про роботу благодійного фонду «Серце до Серця», який щорічно, на протязі 11 років, проводить збір коштів для придбання медичного обладнання дитячим лікувальним закладам.

IMG_8789Перед лінійкою біля флагштоку волонтери встановили скриньку, до якої  підходили учасники марафону та кидали кошти для благодійного фонду.

3А потім розпочався марафон. Діти бігли за віковими категоріями. І разом з дітьми у марафоні брали участь  класні керівники, учителі, батьки.

4Це не були спортивні змагання, ніхто не фіксував результати, бігли в задоволення і для здоров’я. Після забігу в скринці виявилося 2266 гривень.
А через кілька днів було підвено підсумки Акції: волонтери підрахували зібрані кошти. Виявилося, що в Вилківському НВК, на придбання медичного обладнання для новонароджених дітей, зібрано 2573 гривні. Гроші перераховано на рахунок благодійного фонду «Серце до Серця».

 

Share Button

2s коментарів


  1. Молодці! Частіше потрібно проводити подібні акції. Лише пропогуючи здоровий спосіб життя і доброту ми зможимо виростити хороших людей!

    Відповіcти
  2. Justyna

    Отлично, что вы принимаете участие в благотворительности и пропагандируете здоровый образ жызни.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>