Тренінг “Ідеальна школа з використанням ІКТ”

У рамках програми  проекту «Класна Школа»  5 квітня в НВК для Команди було проведено тренінг «Ідеальна школа з використанням ІКТ», який провела Маляренко Тетяна Іванівна, вчитель, педагог-тренер за програмою «Рівний-рівному»,  учасник семінару-тренінгу «Формування громадянських компетентностей в Україні».

IMG_8757Учасники тренінгу працювали у двох групах. Групи повинні були створити Модель ідеальної школи з використанням ІКТ та захистити цю модель.

IMG_8738IMG_8740

Для обговорення були запропановані  такі питання:

  • Як є?
  • Чому не так?
  • Як має бути?
  • Що залежить від нас?
  • Що не залежить від нас?

Протягом півтори години учасники тренінгу працювали над проектом, використовуючи в своїй роботи Принципи Класної Школи та Завдання Школи сприяння здоров’ю.  Тетяна Іванівна Маляренко направляла роботу груп,  давала рекомендації, як вести дискусію в групах, як вирішувати проблемні питання. І як результат роботи – проект  «Ідеальна школа з використанням ІКТ».

IMG_8755IMG_8752

Цей тренінг – зразок для роботи Команди в класах, зразок створення та захисту проектів.

IMG_8753IMG_8756

Share Button

2s коментарів

  1. Justyna

    Супер, что вы тренeруетесь! Вопросы, на каторые Вы отвечали были очень важные.

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    На мій погляд, сучасна освіта, як і всі ми, існує в умовах бурхливого розвитку. Тому цілком логічно, що інформаційні технології і, звичайно, ІКТ стрімко впроваджуються у навчально-виховний процес. Я вважаю, що це позитивні зрушення. Адже, при грамотному використанні, ІКТ дозволяють значним чином підвищити ефективність та якість навчання, за рахунок його індивідуалізації та інтенсифікації. Ви рухаєтесь у своїй роботі у правильному напрямку.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>