Дебати – сучасний формат формування свідомого громадянина

Дебати – сучасний формат формування свідомого громадянина.

         Команда учнів 8 класу навчально-виховного комплексу №15 м.Сміли на чолі з вчителем історії Тамарою Борисівною Нестропою 23 квітня 2016 року вперше стала учасником обласного дебатного турніру зі сталого розвитку, що відбувся в Черкаському державному технологічному університеті. Метою проведення заходу в форматі дебатів є залучення студентів та учнів до обговорення загальних проблем громади і планування рішень для їх розв’язку. Вдалому виступу на турнірі передувала кропітка навчальна та дослідницька робота. Викладачі та студенти ЧДТУ проводили тренінгові заняття, учні НВК №15 займалися пошуковою роботою, досліджуючи проблемні питання дебатів.

        Організатори дебатів створили комфортні умови для учасників, студенти-координатори виступали в ролі наставників, морально підтримували наших восьмикласників. Наші учні хоча і були наймолодшими в своїй віковій категорії, але завзято боролися з старшокласниками на правові та фінансові теми. За підсумками турніру учні 8 класу НВК №15 були нагороджені сертифікатами Міністерства освіти і науки України та пам’ятними подарунками.

Учасники дебатного клубу НВК ¦15

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>