Зустріч зі студентами Української Академії Лідерства учнів Миколаївської ЗОШ № 29

Українська Академія Лідерства – це новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, академічного і духовного виховання і вдосконалення.

Слайд1Основною метою Академії є виховання нового покоління українських лідерів – справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України.

Слайд2Першим донором Академій став фонд Western NIS Enterprise Fund. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України. Перша Українська Академія Лідерства розпочала роботу у вересні 2015 року в Києві. У 2016 році була відкрита в Миколаєві на базі готелю «Металург» в Корабельному районі.

Слайд39 грудня 2016 року студенти Академії завітали до Миколаївської ЗОШ № 29. Вони провели лекцію за темами «9 грудня –День боротьби з корупцією», «10 грудня – День прав людини» для учнів 7-8 класів. Студенти навели статистичні дані, приклади з власного життя, закликали жити за законами моралі і держави.

Слайд4Учні були активними – задавали питання, моделювали ситуації тощо.
Будь вільним! Будь справжнім! Будь другом! Будь мудрим! Будь творчим! Будь! Бо ми – Україна!
Прес-центр

Share Button

2s коментарів

  1. Любов Гаврилова Новогродівка Донецька обл.

    Мені сподобалося. Молодці. Це актуално, аголовне- корисно для учнів.

    Відповіcти

  2. Мої шанування!!!Вітаю!!!Молодці. Підтримую даний формат навчання система якого побудована на поєднанні елементів фізичного, академічного і духовного виховання і вдосконалення. Цікаво, студенти застосовували ІКТ, якщо так то які, на якому відрізку роботи???Яка ефективність роботи?

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>