“Афіни” провели загальношкільні дебати. Перші враження.

9 листопада провели ми загальношкільні дебати. Найактивнішими були учні п’ятих класів. :) Працювали спочатку змішаними групами (учні різних класів), кожна група за попередніми наробками виробляла по 5 правил. Потім усі зібралися разом та записали все, що не повторювалося. Вийшло 18 правил. А от тут розпочалися не просто дебати, а гарячі дебати. Однак, у школі працюють чіткі правила дебатерів (маємо дебатний рух), що дозволило керувати дискусією. Звіт на фото. Це перші враження. Як керівник проекту, отримала величезне задоволення: від учнів, вчителів, від результатів роботи. Буду інформувати, шановні однодумці, про подальше розгортання подій  у школі. Адже ми на цьому не зупиняємося!

6aAn6EId6IgihIH21YSnvk_wVC26sl2hIPwVGx94y65U P3v5r0wv_mQ Qzb-ZWZgjBI vKG7BE42c-g GQ0_eX94LUA

Share Button

2s коментарів

  1. Дмитро

    Молодці! Дуже цікаво та змістовно. Дякую за корисну інформацію!

    Відповіcти
  2. allasuprun

    Розумію чудово, що таке гарячі дебати. У нас в школі також дебати були дуже емоційними. На рівних відстоювали свою точку зору учні 4-го та 11-го класів. Приємно бачити такі рівноправні стосунки.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>