Віртуальне освітнє середовище школи

  Ідучи у ногу з часом, реалізуючи науково-методичну проблему міста «Розвиток професійних компетентностей, інноваційної та методичної культури педагогічних кадрів в умовах міського інформаційно-освітнього простору», виконуючи завдання Річного плану школи у 2014/2015 н.р. було створено низку допоміжних сайтів школи: віртуальний методичний кабінет, документообіг онлайн, бібліотека, дистанційне навчання, інклюзивне навчання. Згодом вирішили їх об”єднати у “Віртуальне освітнє середовище Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 15″ з короткою адресою http://vle15.pp.ua/.  Сайти усі діючі, лише з часом видозмінювалися, удосконалювалися, реорганізовувалися. У цьому навчальному році ще добавили групу школи у соцмережі ВК.

    Учителі проходили навчання за програмою “Сервіси Google у професійній діяльності вчителя”. Діє творча група вчителів “Школа онлайн”. Учні працюють із завданнями сайту “Дистанційного навчання”, отримують інформацію у групі школи.  Для прикладу кілька фото (скріншоти).

 

 

 

Share Button

5s коментарів

  1. yulkucher

    Дуже зручно користуватися віртуальним середовищем школи. За однією адресою можна знайти потрібну інформацію, яка поновлюється постійно.

    Відповіcти
  2. krismulska

    Справді, дистанційне навчання – це дуже корисна та зручна річ. Учні можуть за наведений період в будь-який час виконувати тестові завдання для кращого засвоєння матеріалу. А головне – не потрібно довго чекати для отримання оцінки, школяр відразу бачить свій результат.
    Гарною ідеєю було створення групи нашої школи у ВК. Можна в будь-який час дізнатися про новини школи та організаційні питання.

    Відповіcти
  3. Таня

    Дистанційне навчання – дуже корисна річ для дітей і вчителів. за допомогою нього можна перевірити знання учнів, що не відвідують школу з певних причин ( індивідуальне навчання , по хворобі). Учитель може розмістити завдання для самостійного опрацювання .

    Відповіcти
  4. Настя Бондаренко

    Дистанційне навчання-це дуже зручно.ми можемо виконувати різні самостійні роботи вдома)

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>