Дебати в 10 класі

19 жовтня, у 10 класі були проведені перші дебати. Під час дебатів клас був поділений на дві команди: “За” та “Проти” використання ІКТ. Учні висловлювали свої думки, вирішували, які плюси та мінуси є в роботі з інформаційно-комунікаційними технологіями. Було розроблено правила роботи та покарання за їх недотримання. Учні 10 класу почали працювати по-новому, працювати з ІКТ!

Share Button

4s коментарів

  1. krismulska

    Дуже цікаво вислуховувати всі думки учнів та аргументи, щодо використання ІКТ на уроках. Приємно було бачити, що і координатор проекту – Олена Степанівна, брала активну участь в нашому обговоренні та висловленні своїх власних думок, до яких ми прислухались.
    Також ми ввели і покарання за порушення користуванням гаджетів на уроках, які ми будемо дотримуватися.

    Відповіcти
  2. Justyna

    Отлично что провели дебаты на эту тему интересно было бы послушать Какие минусы и плюсы ученики нашли в IKT.

    Відповіcти
    1. olena

      Спільно з учнями 10 класу монтуємо звітне відео проведених дебатів у всіх класах, з самими яскравими моментами обговорення, до загальношкільних бітьківських зборів. Потім викладемо у блозі.

      Відповіcти
  3. марія

    Приємно було бачити, як кожен учень висловлював свою думку, щодо ІКТ.”За” і “Проти”.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>