Соцопитування у школі

У рамках реалізації Проекту “Класна школа” було проведено соцопитування “За” і “Проти” використання інформаційно-комунікаційних технологій (інтернет, мультимедійні програмні засоби, ел. підручники, офісні програмні продукти та їх носії – гаджети) у навчально-виховному процесі.

hO1Q9KH1LS4DSC04640

c8LSwCt4o6o  htE3QANyq4M

Share Button

8s коментарів

  1. yurkyruta

    На мою думку,важливо знати думки не лише учнів,а й викладачів та адміністрації школи щодо використання ІКТ,тому це правильне рішення провести соціальне опитування.

    Відповіcти
  2. dkomenotrus

    Так як ми навчаємось в одній школі ,то кожен повинен прислухатися до думки іншого ,а, щоб дізнатися ,що хто думає з приводу ІКТ,то обов*язково повинно бути проведене саме соцопитування,до якого повинні долучитися не тільки діти,а й учителі . І я думаю , що тільки завдяки соцопитуванню ми зможемо знайти компроміс.

    Відповіcти
  3. antmolch

    Я сам приймав участь в соцопитуванні,я дізнався багато корисної інформації!Я підтримую використання ІКТ на уроках,але в межах
    норми,та не порушувати зазначені правила використання ІКТ,щоб запобігти покарання!

    Відповіcти
  4. krismulska

    Дуже добре, що наша адміністрація проводить соцопитування, щоб дізнатися думки всіх, хто навчається та працює в школі. Це необхідно для того, щоб кожен мав змогу висловити свій погляд на реалізацію нового проекту. Важливо зважувати всі “за” та “проти” при ухваленні нових рішень.

    Відповіcти
  5. Justyna

    Хорошо что спрашивали у людей что они думают о информационных.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>