Автоматизоване опитування за допомогою Microsoft Forms та Google Forms. Гімназія 11. м.Кам’янське

Сьогодні в місті Кам’янському відбувся обласний семінар методистів, на якому я з колегами представляла методичне об’єднання вчителів хімії. Навчала створювати автоматизоване опитування за допомогою Microsoft Forms та Google Forms. Ділилася досвідом їх використання. Навчалася у інших вчителів також створювати тестові завдання в програмі easy Quizzy та інтелектуальні карти в XMind.

Вчитель хімії та координатор проекту “Класна школа” Гавриліна Вікторія Вікторівна

P61123-145137 P61123-145526

Share Button

8s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Шановна Вікторія Вікторівна, за роки роботи ви незмінно дотримуючись принципу динамічного розвитку, постійно удосконалюєте свій професійний рівень.
    Ви намагаєтесь більше за­лучити до роботи у проекті молодої і та­лановитої молоді, передати їм кращі знання, методи, нави­чки. Я захоплююсь вашою діяльністю.

    Відповіcти
    1. vikgavrylina

      Дякую за високу оцінку нашої роботи з учнями. Якщоб діти не були такими активними, розумними та талановитими, я б не змогла так працювати. Вони підштовхують мене до особистого розвитку. Дуже хочу, щоб Україна стала європейською державою. А для цього треба змінити свідомість майбутнього покоління. Громадянська активність кожного з нас зробить наще життя щасливим.

      Відповіcти
  2. ogerbanosenko

    Приємно слідкувати за вашою роботою. Досвід ваш дуже цінний, а робота, яку ви проводите повинна отримати належну оцінку з боку адміністрації та влади міста. Бажаю подальших звершень.

    Відповіcти
    1. vikgavrylina

      Дуже приємно, що нас підтримують та високо оцінюють. Особливо важливо була б підтримка влади нашого міста.

      Відповіcти
  3. Ewa Borgosz

    Я согласна с предыдушими высказываниями. И очень рада, что Вы передаёте свой опыт и знания другим учителям. Классно!

    Відповіcти
  4. yaveryanova

    Зацікавила тема автоматизованого опитування за допомогою Microsoft Forms та Google Forms з хімії, бо сама викладаю цей предмет. Планую і сама освоїти, як створювати тестові завдання в програмі easy Quizzy та інтелектуальні карти в XMind. Сподіваюсь на співпрацю. Ві молодці!

    Відповіcти
    1. vikgavrylina

      Створення тестів Forms є дуже простим! Для Вас та всіх бажаючих розміщую презентацію з пошаговою інструкцією створення Google Forms

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>