Зустріч із представниками польської діаспори в місті Кам’янське

В рамках проекту “Польські обличчя в історії міста Кам’янське”, над яким продовжує працювати команда гімназистів 7 грудня ми запросили в гості представників польської діаспори нашого міста.

Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (13)

Ми розказали гостям про нашу участь в проекті “Класна школа” та гімназисти (Гуменюк Марія, Савченко Олександра (10-А клас), Бобир Катерина (11-А клас), Прєснєцова Єлизавета (9-Б клас)) розказали про судьби поляків, які вони досліджували. Ми готували більше інформації, але за браком часу Безчастний Олексій (10-Б клас) не встиг виступити із своєю доповіддю.

Наші гості прокоментували, доповнили нашу інформацію; запросили до співпраці, а також завітати в гості в Костел Святого Миколая на Різдво.

Цікава ідея народилась підготувати після Нового Року конкурс польської культури та великий святковий захід, присвячений Дню Конституції в Польщі 3 травня, запросити консула Польщі в Україні.

Приймаємо  ідеї та пропозиції від гімназійної громади.

Запрошуємо до співпраці всіх, у кого є польські коріння.

Координатор проекту в гімназії Гавриліна Вікторія Вікторівна

Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (1)        Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (2) Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (3)        Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (4) Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (5)        Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (7) Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (8)        Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (9) Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (10)        Зустріч_Польська_діаспора_07.12 (12)

 

Share Button

1 коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>