Продовжуємо знайомитися із професіями. Екскурсія учнів 8-х класів. Центр зайнятості міста

Учні 8-х класів  з нетерпінням чекали п’ятниці, адже у нас була запланована екскурсія до центру зайнятості міста Дніпродзержинськ.

Далі на нас чекала екскурсія до  ДЦППРК.  В ДЦППРК працюють досвідчені фахівці ,які розповіли нам про те, що оволодіння учнями навичками та вміннями такими професіями як:

 кухар-кондитер;

– кухар, офіціант, бармен;

– продавець, контролер-касир;

– кравець, закрійник;

– оператор комп’ютерного набору, обліковець;

контролер – касир, оператор комп’ютерного набору  завжди стануть у нагоді в житті, а для де-яких і головною майбутньою спеціальністю. Викладачі застосовують традиційні та інноваційні технології. Для здійснення якісної профільної підготовки ДЦППРК має добре оснащену навчально – матеріальну базу з кожної спеціальності. Всі навчальні приміщення, навчально – практичний центр з інформаційних технологій, кабінети та майстерні обладнанні сучасним устаткуванням, навчальними місцями, що дозволяє засвоїти знання та навички враховуючи вимоги сучасного виробництва.

Час непомітно збіг, і нам потрібно було повертатися до школи. Дорогою назад ми ділилися враженнями. Щасливі, що мали такий чудовий  день!

Вчитель трудового навчання Олійникова Алла Миколаївна

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>