Як кам’янські гімназисти досвідом “Класної школи” ділилися” в Колиндянській школі Тернопільської області та в Кам’янець-Подільську

Вчора був День соборності України. Зараз відчуваю важливість будь-яких заходів, які показують єдність нашої країни. Одним із них можна вважати різдвяну казку, яку подарували нашим гімназистам вчителі, батькі та учні із Західної України: села Колиндяни Тернопільської області та Кам’янець-Подільська. Наші учні та вчителі повернулися додому вражені неймовірною гостинністю, родинним теплом та любов’ю всіх людей із Заходу. Вони вже товаришують і домовляються про подальші зустрічі. Мабуть ламання стереотипів є дуже важливим процесом сьогодення.
“Як кам’янські гімназисти досвідом “Класної школи” ділилися” в Колиндянській школі Тернопільської області та в Кам’янець-Подільську написали статтю в місцевій газеті “Відомості” керівники учнівської групи Дубовська Олена Петрівна та Пилипенко Марія Олексіївна. Ще раз дякую Дячок Світлані та всім вчителям, батькам та учням Західної України за організацію цієї неймовірної події. Пишаюсь також нашими учнями та вчителями, які показали себе із найкращої сторони!

Стаття_Різдвяна_казка_Тернопільщина_18.01 (3)

Share Button

2s коментарів

  1. svitdyachok

    Дякуємо за чудову статтю!!! Ви – молодці!!! Ваші педагоги – супеp!!! Це ж велика відповідальність їхати хтозна-куди із чужими дітьми!!! Але і Олена Петpівна, і Маpія Олексіївна – дивовижно-пpиємні люди!!! У захваті від ваших вихованців! Вони – pозумні й талановиті!!! Хай усе на вашому життєвому шляху буде успішним і казковим!!! Миpу і єдності нам усім!!!

    Відповіcти
    1. vikgavrylina

      Дякуємо, Світлана! Якби не Ваше запрошення, не було б цієї казки! Діти та їх батьки вже товаришують родинами! А це, мабуть, найважливіша задача: об’єднати нашу країну! Наша Марія Олексіївна відвідає тренінг Вікімедії 29-30 січня. Дякуємо за інформацію! Ви – рушійна сила прогресу!

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>