Відкритий простір « Твоя думка важлива»

21 жовтня у нашому закладі було проведено  вивчення громадської думки.  У формі відкритого простору «Твоя думка важлива» учні, відповіли на питання :  «Основні джерела інформації для…»

golos_ks_01 golos_ks_02 golos_ks_03 golos_ks_04 golos_ks_05 golos_ks_06 golos_ks_07 golos_ks_08 golos_ks_09 golos_ks_10 golos_ks_11 golos_ks_12 golos_ks_13 golos_ks_14 golos_ks_15 golos_ks_16

Share Button

4s коментарів

  1. olena

    Велика підготовка. Гарні колажі. Скажіть, будь ласка, колір стікерів щось означав?

    Відповіcти

  2. Вітаю.
    Дякую за коментар і за увагу до нашого сайту.
    Цей захід став для всіх добрим початком робочого дня. Ми його провели з 8.00 до 8.30 (перед початком уроків). Оперативно та динамічно. Дуже став у пригоді черговий клас.
    Протягом наступних перерв голосування не проводилося. Ми дали час для роздумів і рефлексії. Цікаво було спостерігати за тим, як учні, вчителі, окремі батьки, співробітники школи, адміністрація зацікавлено розглядали результати експрес опитування.А які були коментарі…, дебати в кулуарах. Та саме головне – зачепило всіх. Маса позитиву, оптимізму. Відчуття значущості кожного учасника навчального процесу. Здавалося , учні були щасливими, що змогли офіційно донести до всіх яке значення у їхньому житті відіграє інтернет.
    Колір стікерів на той момент ніякого значення не мав. Але дякую за опосередковану підказку – ідею. Таке опитування було б більш ефективним, якби колір стікерів означав вікову категорію учнів. Дякую! Обовязково скористаюсь наступного разу.
    З повагою Елла Ситник

    Відповіcти
  3. Viktoria Kazachkova

    Сьогодні ми виступали з власною презентацією. Було приємно показати те, що ми самі створили. Всі однокласники уважно слухали. Не вчитель, а ми самі пояснювали тему, а вчитель лише доповнював і подякував за гарну роботу. Було дуже приємно.
    Вікторія Казачкова

    Відповіcти
  4. Mariya Katsalap

    У нашому класі уже є комп’ютер, проектор, екран, тому ми завжди дивимося презентації, відеофільми, фото. Користуємося електронним підручником. Це цікаво і яскраво. Нам приємно навчатись у такому класі. От якби у всіх кабінетах були такі екрани, а ще краще – старт-дошки.
    Кацалап Марія

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>