Кінофестиваль авторських навчальних фільмів

16 жовтня у школі було проведено кінофестиваль авторських навчальних фільмів. Учителі інформатики Ільєнко, Сергієнко координували творчі ідеї учнів, надавали допомогу в створенні фільмів, були організаторами проведеного заходу.

Тематика фільмів різноманітна: цікаві моменти моєї родини, насичене життя у школі, відео презентації  з екскурсій та подорожей.

kino_ks_01 kino_ks_02 kino_ks_03 kino_ks_04 kino_ks_05 kino_ks_06 kino_ks_07 kino_ks_08 kino_ks_09 kino_ks_10 kino_ks_11 kino_ks_12 kino_ks_13 kino_ks_14 kino_ks_15 kino_ks_16

Share Button

4s коментарів

  1. Петро Кендзьор

    Доброго дня,
    дуже цікавий напрямок роботи. Дякуємо як дітям так й організаторам.
    Чи можна побачити якийсь з ваших фільмів на інтернет ресурсі?.
    Також важливо, чи можете ви поділитися з іншими школами методикою організації такої форми роботи?

    З повагою
    Петро Кендзьор

    Відповіcти
  2. sashalukina

    Дійсно цікавий захід. Учні показували відеофільми, які вони робили з різних навчальних предметів, а також відео зі шкільних заходів. Було цікаво дізнатися щось нове та цікаве.

    Відповіcти

  3. На перший погляд створювати фільми – складне діло, але не для наших учнів. Вони вже мають напрацьований досвід. Подібна робота може бути домашнім завданням по певним предметам, яке вони із задоволеням виконують та демонструють на уроках або під час проведення позаурочних заходів.

    Відповіcти
  4. Вікторія Ганушевич

    Нещодавно в нашій школі провели педраду за участю учнів та вчителів. На ній ми розглядали правила, які учні внесли до остаточного кодексу. мені було дуже цікаво за цим спостерігати, адже кожний міг висловити свою думку. Методом голосування ми прийняли, майже всі правила остаточного кодексу. А деякі пункти, просто переформолювали, щоб вони задовольняли потрібності обох сторін.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>