Дебати 10-А класу

Враження про класні дебати Скалецької Лілії:  Я вважаю, що це дуже слушна думка, запровадити більше ІКТ у школах України. Після обговорення цього питання у класі, ми прийшли до висновку, що важливо підтримувати розвиток ІКТ у школах. На дебатах ми підтвердили, що наша школа застосовує ІКТ у шкільному житті, але нам є над чим попрацювати. Також пролунало багато цікавих ідей, які будуть обговорюватись на шкільному засіданні. Наш клас підтримав розвиток комп`ютерних технологій, і я можу зауважити, що це справді заохочує дітей працювати старанніше.

10_А_016 10_А_011 10_А_012 10_А_013 10_А_014 10_А_015

Share Button

3s коментарів

  1. Ula

    З великою цікавістю прочитала Ваше повідомлення, а перш за все побачила, як виглядає робота під час дебатів.
    Ваші пропозиції й ідеї провадження ІКТ у школах України є дуже хороші, так само, як підтримка розвитку ІКТ у школах. Варто поставити собі питання, як це зробити? Ви написали багато цікавих ідей і вже підходжу до лекції наступного повідомлення, мабуть, там теж знайду щось цікаве.
    Зі свого досвіду можу сказати, що використовую мобільні телефони на заняттях не тільки для пошуку інформації чи використання електронних книжок, але перш за все, добрим інструментом для мене є диск Google, де розміщую матеріали до кожної лекції. Там студенти можуть знайти не тільки тему і мету лекції – навчаючись використовувати формуюче оцінювання – але також посилання до додаткових матеріалів, наприклад, фільмів, статей, книжок, фотографій. То також хороша платформа комунікацій, приміром, коли готую студентів до конкурсів чи олімпіад. Пропоную користуватися диском Google. А може ви вже використовуєте цей спосіб в праці?
    З найкращими побажаннями, Уля

    Відповіcти
    1. Лілія

      Дякуємо за відгук, ми обов’яpково розглянемо варіант застосування ІКТ як диск у Google!

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>