Засідання групи з реалізації програми “Класна школа”

KS_07_12_15_

Завдяки кодексу маємо план дій покращення нашої школи. 7 грудня відбулось засідання творчої групи  з  реалізації проекту “Класна школа”. На зустріч було запрошено учнів, представників батьківської громади.

На засіданні було обговорено етапи реалізації кожного пункту Кодексу, сплановано подальші дії всіх учасників навчально-виховного процесу.

Надзвичайно приємно, що батьки захопилися ідеєю реалізації задумів учнів та педагогів. Разом ми зробимо нашу школу ще кращою.

Координатор проекту

Людмила Кузьменко

Share Button

5s коментарів

  1. Дмитро

    Вітаємо вас!

    Молодці, що підключаєте батьків до роботи над проектом!

    З повагою, шкільна команда “Класної Школи” НВО №6 м. Кіровоград!

    Відповіcти
  2. Ula

    Вважаю, що ви займалися дуже цікавою діяльністю, яка являється початком наступних проектів. Доцінюю за ангажування і те, що вмієте ділитися в блозі знаннями і успіхами.

    Ще раз вітаю.

    Відповіcти
  3. Світлана

    Це була не просто зустріч, а гаряча дискусія як реалізувати кожен з пунктів Кодексу. Більше того,ініціаторами ідей були учні та батьки,які чітко та покроково продумали як і чому саме так необхідно вирішувати кожне питання. Це було справді цікаво і творчо.
    Пункти про запроваждення мережі Інтернет до кожного кабінету та про Кіноп’ятниці почали реалізуватись того ж дня!))

    Відповіcти
  4. Інна Петренко

    Було справжнім щастям спостерігати, як дорослішають наші діти, як вони вчаться висловлювати свої думки та захищати свої мрії. А мрія, доречі, у нас з ними спільна: зробити нашу школу “класною”, та використовуати сучасні засоби навчання найактивніше!

    Відповіcти
  5. lyumahun

    Успіхів Вашій Класній школі! І-нету в кожен клас))

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>