Класна школа починається з 1 класу

Протягом трьох місяців в нашій школі реалізується проект “Класна школа”. І вже  сьогодні можна говорити про позитивні зміни, які відбулися за цей час. Так батьки наших першокласників, відвідавши батьківські збори, з’ясували, що сучасна початкова школа повинна і більш ефективно навчати кожного учня, і створювати хорошу атмосферу,  і не загасити бажання вчитися, і допомогти повірити в себе, і підготувати до майбутнього. Тому вирішили  допомогти школі в організації використання ІКТ у навчанні,  і придбали необхідне обладнання. Тепер наші першачки мають можливість одержувати більше наочної інформації, вчаться вчитися, і з задоволенням ходять до школи.

Share Button

1 коментар

  1. tetnazarenko

    Згодна з думкою про необхідність ІКТ у сучасному навчанні. Це дійсно впливає на ефективність навчального процесу. Та не слід забувати і про комунікативні навички першачків, точніше, про їх формування. Живе спілкування тільки формується. Тому дуже важливо залучати дітей цього віку до безпосереднього спілкування в ігровій формі, формувати уміння вести діалог,доводити власну думку, сперечатися.Виховувати почуття допоможе інсценізація казок.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>