Реалізуємо наші проекти

Сьогодні навчання без використання ІКТ вже неможливе. Це добре розуміє і педагогічний колектив, і наші учні. Багато різноманітних заходів, присвячених пам’ятним дням, святам, конкурсів та фестивалів, відкритих уроків  відбулося в нашому ліцеї з використанням ІКТ. Про це яскраво свідчать дописи вчителів на сайті ліцею.

Моя країна-Україна

Єдиний урок «Відродися, Тарасе, мовою, одкровенням, душі розмовою»

20160309_080216[1]

Калейдоскоп відкритих уроків та заходів

Фестиваль англійської пісні «The Heart with love».

145 років від дня народження Лесі Українки

Бібліотечний урок НВК “Ліцей № 10″

Фестиваль “Славимо тебе, Україно!”

«НЕБЕСНА СОТНЯ – ГЕРОЇ НОВОГО ЧАСУ»

20160219_105717

Символ нескореного духу нашої нації – герої Крут.

Заходи в НВК «Ліцей № 10» м.Марганець до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Ми, також, активно продовжуємо реалізовувати в життя наступний етап  завдань в програмі «Класна школа». І учні, і вчителі активно долучаються до створення своїх проектів. Одним з таких загальноліцейних проектів було створення публікацій класних газет на тему: «Ми – українці і цим пишаємось!», присвячених 25 – річчю незалежності України, яку ми будемо святкувати в серпні цього року.   Перед написанням газет, учні ліцею прийняли активну участь у конкурсі малюнків:”Моя Батьківщина – Україна”, присвячених цій ювілейній даті.

20160328_115901[1] 20160328_115832[1]

Публікація класних газет вже стала традицією в нашому ліцеї. Але газети за цією тематикою стали особливими: в них учні записали свої думки, роздуми про любов до своєї Батьківщини, розповіли про свої класні колективи та свої класних керівників.  Зрозуміло, що такі газети без використання програми Publisher  створити було б складно, тому з впевненістю можна стверджувати, що працювати в цій програмі наші учні та вчителі вміють вдало.

Хочеться побажати успіху усім вчителям та учням, які продовжують реалізацію запланованих ними проектів. Ми, ліцейна команда в програмі «Класна школа», маємо велику надію, що наші сподівання та досягнення в цьому будуть справді вражаючими!

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>