Конфликт1 (1)

ПРОЕКТНА РОБОТА: ІНІЦІЮЄМО НОВИЙ ПРОЕКТ

З нового року стартує новий гімназійний проект «Молодь проти насильства!». Однією з найбільш актуальних проблем сучасного суспільства є проблема конструктивної співпраці та взаємодії. Уміння ефективно спілкуватися та спільно розв’язувати проблеми в спокійній, дружній атмосфері дуже важливе для здорового суспільства. Сучасна культурна людина — це не лише освічена людина. Це людина, що володіє почуттям самоповаги і поваги до оточуючих. Саме тому президент гімназії Скрипка Катерина, голова гімназійного парламенту Чепурна Карина, представники інформаційно-організаційного комітету гімназії Дуда Катерина, Безніздра Анастасія та представники Євроклубу Станчук Софія, Самохвалова Валерія розробили програму та перелік заходів по реалізації проекту, який буде втілюватись в життя протягом січня-березня 2017 року. Результати проекту будуть оголошені під час березневого засідання ради гімназії.

Безымянный

Share Button

1 коментар

  1. ogerbanosenko

    Молодці! Дуже важливу проблему ви обрали! Думаю, дітям буде цікаво працювати над анонсованими заходами, а головне проведена робота не залишить байдужого жодного учасника. Буде цікаво стежити за виконанням задуваного!!!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>