Дебати у 6-а класі

DSC_0098 DSC_0085DSC_0079

На початку дебатів шестикласники говорили про проблеми, які вирішити на їхньому рівні досить складно. Це питання комп’ютерного забезпечення кожного учня школи, участь у проектах, вільний доступ до Інтернету на кожному уроці, переваги і недоліки електронного щоденника, парти з вбудованими гаджетами. У кожному питанні, яке обговорювалось шукали позитив і негатив. Мимоволі, коли мова йшла про “класну” школу, обговорювали і інші питання, які не стосувалися ІКТ.

В результаті дійшли  компромісу і вирішили, що починати потрібно не з глобальних питань, а з малого. Тому на загальношкільні дебати ми пропонуємо винести питання виховання культури користувача Інтернету та безпеки у всесвітній мережі. Зокрема, яку користь можна отримувати з віртуального простору, які соціальні мережі відповідають віковим особливостям учнів і не несуть шкідливої інформації.

Було б непогано:

1. Розробити пам’ятку для учнів “Як використовувати Інтернет правильно і безпечно.” Розмістити її в кожному класі для ознайомлення.

2. Інтернет-ресурсами користуватись на уроках тільки з дозволу вчителя.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>