Дебати-станційна гра у 4-Б класі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У 4- Б  учнів 15 учнів класу разом з класоводом Кліщук Галиною Василівною провели дебати у формі  станційної гри «У світі сучасних технологій». Для цього об’єднали дітей у чотири групи. Усі групи повинні були подолати такі станції: «Комп’ютер», «Телефон», «Інтернет», «Сучасний урок».

На кожній з них учасники перебували протягом кількох хвилин. За цей час діти виконували завдання кожної станції. А завдання були такі: відповідно до назви кожної  станції запропонувати, як можна використовувати телефон, комп’ютер, Інтернет на  уроці і в навчанні, та яким би діти хотіли бачити сучасний урок. Учні з радістю записували, малювали свої пропозиції і побажання. Дітям хотілося б мати у класі комп’ютер з підключеним Інтернетом. Адже тоді було б так швидко шукати потрібну інформацію, особливо під час роботи над проектами з природознавства і не тільки. Учні хотіли б листуватися із своїми ровесниками з інших шкіл, країн.

Ми активно будемо працювати в програмі «Класна школа» і щиро віримо, що наші бажання будуть реалізовані.

Share Button

2s коментарів

  1. Ewa

    Интересная форма проведения дебаты, мне очень понравилась. И видно, что дети были очень активны. Появились конкретные выводы и предложения. Молодцы!

    Відповіcти
  2. Олена

    Приємно вражена. Вміють творчо мислити учні

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>