Зустріч з талановитою Оршулею Фариняк

 

10 березня  до нашої школи завітала українська дитяча письменниця, наша землячка з Луцька, авторка фентезійного роману «Айхо» – Оршуля Фариняк. Вона є переможницею престижної премії «Коронація слова-2013» в номінації «Прозові твори для дітей» за роман-фентезі Айхо». Зустріч організувала вчитель української мови і літератури Костючик Любов Адамівна, до якої долучились бібліотекар бібліотеки- філії с.Дубечне Надія Федорівна та шкільний бібліотекар Аліна Віталіївна.

оьлгш                                        На цю зустріч діти чекали з нетерпінням. Адже дехто з них вже прочитав першу частину книги Оршулі Фариняк “Айхо, або  Подорож до початку”. Враження якнайкращі.

Молода, талановита, оптимістично налаштована пані Оршуля зуміла створити приємну атмосферу спілкування з читацькою аудиторією, розповідаючи про себе, історію свого успіху на Міжнародному літературному конкурсі “Коронація слова” з романом-фентезі “Айхо, або Подорож до початку”.

Учні мали чудову нагоду «живого» спілкування з письменницею і дізналися про дивовижний світ «Айхо». Присутні висловили велику подяку за зустріч і чудові книги.

А.В.Марцинюк,

бібліотекар

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>