Навчання в мережі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Дебати у 7-А класі стосувалися ролі Інтернету в навчанні. Більшість школярів відстоювали думку, щодо незамінності комп’ютерних та інтернет ресурсів у процесі здобуття знань. Варто зазначити, що плюсів у ІКТ було значно більше, ніж мінусів. Серед мінусів: наявність неперевіреної та шкідливої інформації у Інтернеті, забагато часу проводиться перед комп’ютером, у соцмережах, нівелюється потреба думати самостійно, своєрідна деградація та ін.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Майбутнє за  комп’ютерними технологіями. Учні створили модель всесвітньої павутини.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share Button

9s коментарів

  1. сулева лариса

    Ви молодці. Сучасний світ дуже швидко змінюється як в кращу сторону, так несе в собі і небезпеки. Розумно бути освідомленими та користуватись перевагами інновацій.

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    Тема актуальна в наш час, оскільки інтернетом користується майже кожна людина і не завжди з користю. Тому дуже важливо обговорювати цю тему саме з школярами. Під час вашої роботи були наведені приклади негативного і позитивного впливу використання інтернету. Молодці, не зупиняйтеся на досягнутому.

    Відповіcти

  3. This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!
    http://stormscale.eu/viewtopic.php?f=5&t=161501
    http://forum.liderahenk.org/index.php?topic=15510.new#new
    [url=http://www.fangdacheye.com/forum.php?mod=viewthread&tid=715816&extra=]fps games no download[/url]
    [url=http://gal-empire.ru/forum/viewtopic.php?f=7&t=120571]free first person shooter[/url]

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>