Загальношкільні дебати. Удосконалення Кодексу 2.0

Учасниками дебатів були представники учнівського самоврядування  (члени парламенту та міністри УР) та учні 10-11 класів, тобто найбільш активні та свідомі учні нашої школи. Питання, що піднімалися на дебатах, нікого не здивували, були досить очікуваними, тому діти мали можливість продумати свої аргументи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Як використовуються ІКТ в нашій школі? Як можна удосконалити цей процес? Які перспективи нашої школи у такому плані? Які зміни нам під силу? Чого досягли з минулий рік? Що недопрацювали? …

Як ми і очікували, результати загальношкільних дебатів мало відрізнялися від минулорічних. Кодекс, відповідно, зазнав незначних змін.

Share Button

4s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Молодці, що змогли залучити до проведення дебатів багатьох учнів школи. А питання, які розглядались є актуальними. Я хочу дізнатися як ви поширили в школі інформацію, щодо результатів проведених дебатів.

    Відповіcти
    1. ikosminya

      Все дуже просто. Інформацію ми висвітлюємо в шкільній газеті та на сайті школи.

      Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    Добрый день, интересно было прочитать Ваши сообщения о дебата, которые прошли в школе. Уценики седьмого А класса заметили, что в интернете можно получить недостоверную информацию. Как пользоваться интернетом, чтобы этой опасности избежать? Будущее связано с информационной технологией – “паутина” представляет это и помогает осознать сложность всемотрной сети. А вот как организовать работу, чтобы ученики пользовались сетью умно, жтобы при этом думали и развивали свои общественные умения – это вопрос для учителей.
    Уценики 7-Б класса прошли к выводу, что уроки с ИКТ интереснее, чем обычные. Интересно было бы узнати, какие они дали выводы и предложения к кодексу. 9-тый класс поставил вопросы: чим зайнятися на перерві без телефону чи планшета? Як шукати інформацію в бібліотеці, з чого почати? Кто должен искать на них ответы?
    Мне также интересно, кто вёл общешкольную дебату, какая была роль уцителей, а какая – уцеников?
    Вы написали, что кодекс не особо изменился. Как Вам удалось создать “служби Довіри для допомоги та захисту від кібернасилля” и “Школи інформаційної грамотності для вчителів та батьків з залученням до викладання учнів”. Я думаю, что это очень ценные и важные инициатувы и стоит поделитьься Вашим опытом с другими школами. Шлю привет!

    Відповіcти
  3. ikosminya

    Загальношкільні дебати проводили члени Команди 2.0. Робота була необтяжлива, оскільки учні були активні, ініціативні та самостійні, лише коли їх думки спрямовувалися в русло, що не має відношення до ІКТ, доводилося коректно “повертати їх на землю”.
    Щодо кібернасилля, то у нас проходив місячник по запобіганню цього явища, роз’яснювалися ризики та небезпеки, що можуть надходити з всесвітньої мережі.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>