ШКОЛА У ВІКІ ПРОСТОРІ

Ще одним проектом нашої школи є “Школа у Вікі просторі”.

Проектна група сформована. Це міністр культури Учнівської республіки Денисюк Яна, спікер Баглик Анастасія, міністр інформації Козловська Натілія, президент УР Сухецька Ірина та педагог-організатор І.І.Косминя. Такий вибір команди обумовлений тим, що саме педагог-організатор тісно співпрацює з членами УР. Маю надію, що наша спільна робота буде злагодженою та результативною.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Метою проекту є створення у Вікіпедії статті, яка міститиме інформацію про нашу школу; поширити інформацію серед учнів школи та населення нашого села; провести дослідницьку роботу, скомпонувати матеріали про навчальний заклад.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Наша команда  відвідала шкільну та сільські бібліотеки, ознайомилася з наявним фондом. Тепер, коли обов’язки розподілено, ми приступаємо до пошуку інформації.

Share Button

2s коментарів

  1. Ewa

    Школа в Вики – неплохо, нелегко. Хорошаа идея. А потом может пазработаете статью о Вашем городе?

    Відповіcти
    1. ikosminya

      Стаття про Дубечне? Ця тема також розглядалася як варіант. Учням цікавіше збирати інформацію про школу, доведемо проект до кінця і подумаємо про це.

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>