Я знаю, що їм

igwkiq2yCmY

Ознайомившись з темами проектів, учні 6-Б класу обрали тему «Я знаю, що їм». Ми замислились над питанням існування екологічного харчування, залежності якості життя від користі їжі. Зрозуміли, що ця проблема актуальна для учнів та батьків. Для вирішення проблеми потрібні нові знання, що й стало потужною мотивацією для пошукової діяльності учнів.

IK3xwshHIAE

Перш ніж окреслити шляхи розв’язання ключових питань даного проекту необхідно опрацювати чимало додаткової літератури, ознайомитися з матеріалами Інтернету.

SIXNlnePO4U

Метою проекту є ознайомлення з поняттям «екологія харчування»; з’ясувати, чи можливе здорове харчування в сучасному житті, в Україні; проаналізувати, чим ми харчуємося щодня, які були наші харчові потреби раніше, а які є сьогодні; прослідкувати зв’язки між якістю харчових продуктів та станом здоров’я.

Ю.А.Сорока

Share Button

3s коментарів

  1. Данил

    Дуже гарна доречна тема! Бо зараз в Україні за їжу видають різну хімію!

    Відповіcти
  2. Ewa

    Очень интересная формулировка (уточнение) темы – екологія харчування. По снимкам видно, что ученики втянулись в работу. Как ученики организуют свою работу?

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>