Благодійна акція “Назустріч Мрії”

DSC08667

Уже протягом 7 років проводиться благодійна Акція «Назустріч Мрії» в школах України. Ця Акція була створена благодійною організацією «Сильні духом», яка здійснює мрії багатьох важкохворих раком, розсіяних склерозом та віч-інфікованих дітей. Щороку школярі та вчителі з добрими й відкритими серцями беруть участь у цій Акції й допомагають тим, хто цього потребує. Символом «Назустріч Мрії» є Метелик. Цей образ має свою історію. У 2008 році організацією «Сильні духом» було проведено конкурс для онкохворих дітей на краще побажання для всього світу. Перемогла Настя з Одеси. Коли всі зібралися для вручення головного призу, в ігрову кімнату залетів яскраво-жовтий метелик. Діти загадали: якщо він вилетить з лікарні, то там, де пролітатиме, настане мир, зникнуть хвороби, і ніхто не буде страждати так, як вони. Відтоді жовтогарячий метелик є символом Акції «Назустріч Мрії». Завдяки цій Акції та небайдужим людям повноцінно реабілітувалися 3720 тяжкохворих дітей віком від чотирьох до п’ятнадцяти років.Наша шкільна родина дуже перейнялася цією історією.

Саме тому був влаштований ярмарок, у якому всі класи взяли активну участь. Школі вдалося зібрати  1163 гривні, які, ми сподіваємося, допоможуть хоча б одній дитині перебороти цю страшну хворобу. Найбільш активними учасниками шкільного ярмарку стали учні 10 класу (1 місце за кількістю зібраних коштів), 11клас (2 місце) та 8-А клас (3 місце).
Ми щиро бажаємо онкохворим дітям одужання. Хотілося б, аби у нашій країні й у всьому світі хвороби відступили, а на заміну їм прийшли мир, злагода й добро.

 FotorCreatedDSC08691

DSC08682

Share Button

1 коментар

  1. Justyna

    Очень нужная благотворительная акция! Отлично, что ученики стремятся участвовать в ней. Это говорит о том, что они чувствительные люди, а учителя показывають им хорошее направление в жизни.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>