Зустріч-тренінг учителів з різних міст України та Польщі

сертифікат

З 12 по 15 травня проходила зустріч-тренінг учителів з різних міст України та Польщі. Зустріч відбувалася в рамках Програми «Перетворення в регіоні» – RІТА, фінансована Польсько-Американським Фондом Свободи, що адмініструється Фондом «Освіта для Демократії».

Робота

Тренінгові заняття проходили в дружній і доброзичливій атмосфері. Ми отримали не лише масу корисної інформації, знання та навички, а й нових друзів із інших міст України та Польщі. Cформовані під час тренінгу групи ефективно працювали над створенням спільного партнерського проекту. Чотири дні плідної та напруженої роботи дали позитивні результати.

Коло друзів

Сподіваємося, що цей перший, але впевнений крок до порозуміння і налагодженої співпраці між педагогами різних країн дасть поштовх для нових шляхів та напрямів взаємної праці у розбудові демократичного громадянського суспільства і європейської інтеграції.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>