13495365_284167395269698_8892593931293746062_o

Семінар «Вікіпедія» у Львові

 

15-17 червня у м. Львів на базі комп’ютерної лабораторії Львівського національного університету «Львівська Політехніка» відбувся семінар-тренінг для українських вчителів, учасників проекту «Класна школа» з Львівщини, Волині, Києва, Хмельницької, Одеської, Запорізької областей. Делегатом від нашої школи була  Ткачук А.О., практичний психолог. Семінар проводили тренери громадської організації «Вікімедіа Україна» Віра Моторко, Юрій Булка, Леонід Овчаренко.

DSCN4401

    Семінар поєднував теоретичний та практичний матеріал. Учасники познайомилися з громадським рухом Вікімедіа, ресурсними можливостями Вікіпедії, правилами та принципами створення та редагування статей, отримали інформацію про авторське право, плагіат. Особливу увагу учасники проекту приділили ресурсним можливостям Вікіпедії та питанням використання Вікіпроектів, Вікіуроків у школі. Учасники отримали сертифікати, які засвідчують участь у вікітренінгу та багато важливої інформації.

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>