Участь у (не) конференції міні-EdCamp Юльївка “Сузіря педагогічної думки”

17 лютого 2017 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Запорізький педагогічний коледж» Запорізької обласної ради відбулась регіональна (не) конференція міні-EdCamp Юльївка “Сузір’я педагогічної думки”.

Формат EdCamp – це унікальна національна платформа професійного зростання для вчительства України, яка проходе в новому дискусійному форматі та надає педагогам можливість за короткий час отримати максимум сучасної корисної інформації, а також сприятиме підвищенню престижності педагогічної професії та рівня мотивації до інноваційної вчительської діяльності.

Учасниками (не) конференції міні-EdCamp Юльївка “Сузіря педагогічної думки” були педагоги Запорізької області. Від Вознесенської ЗШ I-III ступенів були присутні директор школи Биковський М.М., ЗДВР Левадна В.О., практичний психолог Ткачук А.О.

Педагогічна спільнота розглядала питання реформування освіти. Кожен учасник заходу отримав відповіді на запитання, які його цікавили.  Ткачук А.О. була надана можливість бути спікером на вчительській сесії. Виступ стосувався теми “Демократизація освітнього простору сучасної школи. Досвід участі у міжнародній програмі  “Класна школа” та отримала сертифікат спікера.

Завдяки організаторам було створено затишну атмосферу для нових знайомств, обміном досвіду роботи, обговорення новітніх методик в освіті. Всіх присутніх зацікавила сесія  “Концепції нової української школи” та “Діти і папери: як досягти балансу в школі”.

У педагогів після конференції залишились приємні враження та багато ідей, які можна використовувати у власній діяльності. Всі учасники отримали сертифікати, а на згадку залишились спільне фото і багато позитивних емоцій.

DSCN7799

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>