Готуємось до загальношкільних дебатів

У термін  з  06 по 13 жовтня в нашій школі було проведено дебати по класах.  Ми вже повідомляли, що заздалегідь творча група  проекту «Класна школа» розробила контроверсійні  питання для обговорення на класних дебатах.

На сайті школи було оприлюднено ці питання, кожен клас (виявили бажання учні 7-9 класів, 5-Б клас) за допомогою Gooqle – форми  міг  вибрати питання для обговорення. Цікаво, що питання повторились лише у 9-А і 9-Б класів: «Дискусію в Інтернеті потрібно вести толерантно», інші класи обговорювали питання:

8-А клас «Електронний журнал – це класно»

8-Б клас «Контрольна робота на комп’ютері  ефективніше, ніж в зошиті»

8-В клас «Електронне оцінювання об’єктивніше за вчительське»

10 клас «Інформацію можна знайти  в Інтернеті, тому підручник не потрібний»

Після проведення класних дебатів усі класи розробили Кодекс класу, оформили правила на ватмані. Вашій увазі ми представляємо Кодекси класів.            Зараз учні готуються до загальношкільних дебатів, за домовленістю від кожного класу має бути представлено по 2 учні, які повинні аргументувати позицію учнів класу. Тож до зустрічі на загальношкільних дебатах.

 

                                               Координатор проекту Людмила Кузьменко

sti_gaz_Deb_01 sti_gaz_Deb_02 sti_gaz_Deb_03 sti_gaz_Deb_04 sti_gaz_Deb_05 sti_gaz_Deb_06 sti_gaz_Deb_07 sti_gaz_Deb_08 sti_gaz_Deb_09 sti_gaz_Deb_10 sti_gaz_Deb_11

Share Button

4s коментарів

  1. Елла Ситник , учитель СШ№250 м. Києва.

    Вітаю.
    Як завжди грунтовно, організовано, відповідально. Молодці!!!
    Напевно багатьом школам – учасникам проекту було б цікаво дізнатися методику формулювання контроверсійних проблем, або ж тверджень, які можуть мати як прихильників, так і опонентів. Чи не могли б ви розмістити повний список з якого обирали теми для обговорення учні класів?
    Було б цікаво почути думку членів шкільної команди проекту та класних керівників, чому діти зупинилися саме на тих проблемах на яких вони зупинилися.
    Мені дуже сподобався фотозвіт. Ви справжня дружна і креативна команда.
    Успіхів.

    Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    Очень красиви Вы оформили ватманы – каждый класс по своему. Люблю очень такое разнообразие. Видно, что это также игра, не только тяжёлая работа.

    Відповіcти
  3. oleoskyrko

    Вітаємо, колеги!!!Так, дійно, дуже креативно і творчо підійшли до розв’язання головної проблеми проекту. Творчість та інтузіазм просто вражають. Авжеж, хочемо дізнатися детальніше про методику формулювання контроверсійних проблем. Діліться досвідом, колеги!!!

    Відповіcти
  4. apolonska

    Молодці! Творча група гарно підготувалася до дебатів!
    Полонська А., Новогродівська ЗОШ №7, м. Новогродівка

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>