Дебати в 10-х класах. Досвід семи шкіл

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Обговорення в групах
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Міркуємо
Презентація роботи груп
Презентація роботи груп

Десяті класи в нас – незвичайні, адже об’єднують учнів з семи шкіл району, що продовжують навчання  в нашій школі. 36 десятикласників обмінялись інформацією про досвід використання ІКТ та родзинки організації навчально-виховного процесу у своїх школах. Модерування здійснювали класний керівник Л.П. Махун, психолог школи В.І.Полюх та педагог-організатор І.І.Косминя.

Виявилось, що проблеми впровадження ІКТ приблизно однакові для всіх сільських шкіл: недостатня кількість комп’ютерів, застаріле обладнання класів. Державне забезпечення шкіл залишає бажати кращого. За таких умов батьки набагато швидше реагують на потреби часу, забезпечуючи дітей, по можливості, необхідними гаджетами.

Об’єднавшись у групи, десятикласники виявляли позитивні та негативні сторони використання електронних підручників, вплив комп’ютерних ігор, особливості безпеки в Інтернеті. Свої міркування презентували  на фліпчартах . Тези до загальних шкільних дебатів: створення безпечного хмарного ресурсу для школи, поширення WI-FI по території школи, створення Інформцентру в шкільній бібліотеці.

Share Button

6s коментарів

  1. Ewa

    Поздравляю с успехом. Видно, что ученики отлично поработали. Как им понравилась дебата? Жаль, что сельские школы не обладают в достаточной мере техникой. Стоит использовать те гаджеты, в которые цнабжают детей родители. Как вы думаете, удастся осуществить проедложения учеников: створення безпечного хмарного ресурсу для школи, поширення WI-FI по території школи, створення Інформцентру в шкільній бібліотеці?

    Відповіcти
  2. Лілія

    Молодці, віримо, що у вас все вийде, так як і в нас! Класна школа дасть змогу виховати майбутнє нашої нації!

    Відповіcти
  3. BubelaVadym

    Я , дуже пишаюсь своєю школою! Та велике дякую вчителям які там працюють ..Дякуємо за ваші старання …..!!!

    Відповіcти
  4. Misha Tkachuk

    І справді, нам потрібно більше комп`ютерних технологій для кращого пізнання світу, як реального,так і віртуального…)))

    Відповіcти
  5. Олена

    Десятикласники!Я вражена вашою ініціативністю та винахідливості. Сподіваюсь, що все вийде. Дуже хочеться, щоб і сільські діти мали такі самі можливості, як і міські

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>