В Україні триває проект «Класна школа»

Дорогі друзі!

Наближається до завершення черговий етап проекту «Класна школа». На цьому етапі пілотні школи-учасники проекту здійснювали обрані ними проекти у своїх шкільних та місцевих громадах з метою запровадити використання ІКТ у шкільному та позашкільному житті, змінити місцеве середовище, налагодити зв’язок поколінь, розкрити нові можливості молоді у розвитку шкільного життя і навчання.

Деякі школи вже надіслали свої матеріали, що описують здійснені ними проекти.

Це Максимович Зоряна та Голосова Наталія  з СЗШ №38 м. Львова –  проект «Еволюція звуку»; Чачанідзе Наталя Машкіна Наталія  з Краматорська ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 Донецької області , проект – «Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього…»; Дячок Світлана з Колиндянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чортківського р-ну, Тернопільської області, з проектом –  «Засоби ІКТ на уроках та в позаурочний час: за чи проти?»; Гавриліна Вікторія з НВК Гімназії № 11  м. Кам’янське (Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області, проект –  «Нові та зникаючі професії».

Дякуємо Вам за проведену роботу і проявлену активність!

З нетерпінням чекаємо на описи проектів від інших учасників програми «Класна школа»

Share Button

About Ольга Педан-Слєпухіна

Вчитель історії СЗШ № 65 м. Львова
у Новини.

2 Responses to В Україні триває проект «Класна школа»

  1. Iwo Magierski написав:

    klasna shkola

    • Roxie написав:

      What great ideas! I have tried many different things. The favorite is the cookie sheet and magnets. This would be great for flying, evnhitryeg has it’s place! Thanks for sharing!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>