Щиро дякуємо за участь у конференції “Українська освітня реформа у європейській перспективі. Зміни починаються зі школи”!

ukraina

 

 

Шановні Пані та Панове!

Команда Центру громадянської освіти спільно з Всеукраїнською асоціацією викладачів історії та суспільних дисциплін “Нова Доба” хочуть висловити подяку за участь у конференції “Українська освітня реформа у європейській перспективі. Зміни починаються зі школи”.

Ми глибоко віримо у необхідність діалогу поміж громадянами та представниками влади, яка їм служить. Тому вважаємо конференцію дуже успішною та корисною. Ми вповнені, що цей захід може виявитися важливою ланкою ланцюга консультацій з громадськістю з приводу освіти. Крім того те, що прозвучало на конференції, чітко й серйозно показує, що діалог між усіма учасниками освітнього процесу, хоча буває непростим, – можливий та безумовно потрібен. Ваша присутність це – важливий сигнал також для нас. Це показало нам, що неурядові організації у цьому процесі також мають свою роль й можуть бути помостом між громадянами та ключовими особами політичної сцени України.
Ми надзвичайно раді, що Ви були там з нами. Дякуємо за Вашу активну участь, фантастичну атмосферу та дуже позитивні відгуки, які ми отримуємо від Вас.

На сторінці “СКАЧАТИ” Ви знайдете низку матеріалів, які були використані під час конференції. Заохочуємо також пересилати Ваші фотографії, які Ви би хотіли замістити на блозі на електронну адресу:

iwo.magierski@ceo.org.pl

або

kendzor@novadoba.org.ua

З найкращими побажаннями,

Центр громадянської освіти
Всеукраїнська асоціація викладачів історії та суспільних дисциплін “Нова Доба”

Share Button

About Iwo Magierski

Координатор проекту "Класна школа" Центр громадянської освіти
у Новини.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>