ВІКІ-ЕКСПЕДИЦІЯ

Дорогі колеги, що пройшли тренінг Вікімедіа.

За цим посиланням Ви знайдете цікаву пропозицію, яка може стати продовженням співпраці з Вікімедіа.

https://wikimediaukraine.wordpress.com/2016/05/19/grants-for-wikiexpeditions/

Вікімедіа Україна надає мінігранти на краєзнавчі подорожі

Якщо ти активний та допитливий мандрівник, маєш жагу до знань та бажання ділитися ними з іншими, для таких як ти існують Вікіекспедиції! «Вікімедіа Україна» готова допомогти втілити нові мрії, набути нові знання та навички, розширити коло знайомих та друзів!

Досвідчені туристи, фотографи, краєзнавці, природознавці та просто захоплені подорожами запрошуються до організації вікіекспедицій — короткотермінових подорожей Україною, під час яких збираються  фото-, аудіо-, відео матеріали, а по звершенню поїздки учасники завантажують їх у Вікісховище та створюють статті у Вікіпедії про відвідані об’єкти.

Маршрут та дати подорожі учасники обирають та продумують самі. Актуальність такої вікіекспедиції визначається наявністю та якістю матеріалів про обраний географічний район у вікіпроектах (Вікіпедія, Вікімандри, Вікісховище).

Автори створених медіа матеріалів самостійно завантажують їх у Вікісховище, що робить їх вільними для використання будь-ким за умови зазначення автора та ліцензії. Грант може покривати витрати на проїзд, харчування, проживання, квитки за вхід до музеїв тощо.

Заповнюй заявку та вирушай у подорож!

Перейти до заявки

Більше інформації про проект

Контактий e-mail: wm-ua [at] wikimedia.org

Share Button

About Ольга Педан-Слєпухіна

Вчитель історії СЗШ № 65 м. Львова
у Новини.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>